22-25 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA PARASIZ/ PARALI YATILI BAŞVURU EVRAKLARI

08.08.2023 415

A) Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler  :

1-     Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu

2-     Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (EK – 1) (Öğrenci ailesinin 2022 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 46000-TL’nı aşmamalıdır)

3-     Öğrencinin mezun olduğu okulundan okul değiştirme cezası almadığını gösteren belge. ( 2022/2023 Eğitim öğretim yılında devam ettiği okulundan alınacaktır.)

4-     Aile Nüfus Kayıt Örneği.( e devlet üzerinden alınabilir)

5-     Baba çalışıyorsa maaş durumu gösteren kurum amirince onaylı belge.

6-     Anne çalışıyorsa maaş durumunu gösteren kurum amirince onaylı belge.

7-     Anne baba çalışma durumları farklıysa okulumuz sitesinde EK-1 BELGESİNE EKLENECEK EVRAKLAR dosyasının içeriğinde yer alan duruma göre onaylı belge.

8-     Öğrenci belgesi( Devam ettiği okuldan alınacak)

B) Paralı Yatılılık İçin İstenecek Belgeler  :

1-Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu.

2-Öğrencinin okulundan okul değiştirme cezası almadığını gösteren belge. ( 2022/2023 Eğitim öğretim yılında devam ettiği okulundan alınacaktır.)

3-Öğrenci belgesi ( Devam ettiği okuldan alınacak)

PANSİYON BAŞVURU DİLEKÇESİ

EK-1 BELGESİ