GÜVENİYORUZ! GÖZETMENSİZ SINAV  YAPIYORUZ

GÜVENİYORUZ! GÖZETMENSİZ SINAV YAPIYORUZ

Aşınan değerlerimizin yeni tesisi için şikayet etmek yerine güvenimizi öğrencilerimize yaşatmak adına güvendik ve gözetmensiz sınav uygulamasını hayata geçirdik.

Değerlerimiz bizi ayakta tutan çimentomuzdur.  Değerlerimizi canlı tutmak ve günlük hayatın her alanında uygulamak adına Hazım Kulak Anadolu Lisesi olarak sınavlarımızdan bazılarını gözetmensiz yapma kararı aldık. İlk olarak öğrencilerimizin YKS’ye hazırlanması aşamasında kendilerini denemeleri, eksiklerini görmeleri ve burdan yola çıkarak eksiklerin telafi edilmesi  konusunda önemli bir ölçek olan deneme sınavlarında 12. Sınıflarımızı gözetmen olmadan sınava aldık. Uygulamadan öğrencilerimizin olumlu geri dönütleri bizleri mutlu etti. Biz onlara güveniyoruz, onlar da kendilerine güvenildiğini hissetmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

11.10.2023 395

11-10-2023